Na repertoaru Pozorišta za decu Kragujevac, u sredu, 4. novembra, od 18 sati, biće predstava „Crvenkapa i zbunjebi vuk”.

U ovoj priči „zver” Vučko, je dečak, koji je zbunjen što se nalazi u ulozi vuka, jer je on zapravo nesrećno, zapostavljeno i proganjano biće, koje dolazi iz zoološkog vrta, a ne strašan vuk iz šume. Kako zbuniti vuka i naterati ga da bude pitom, kako izgleda super moderna baka i kako se snalazi Crvenkapa u takvoj situaciji, videćete u ovoj priči.

Po tekstu Radeta Pavelkića, sa scenografijom i kostimima koje je napravila Alina Linjkova Veljković, predstavu je režirao glumac Knjaževsko srpskog teatra, Milić Jovanović. Sjajne uloge, ostvarili su Miloš Milovanović kao Vučko-Vuk, Nevena Brzaković kao Caca-Pudlica, Dubravka Đorđević, kao Crvenkapa, Petar Lukić (Vladimir Đoković) kao Lovac Timotije i Milica Redžić Vulević, kao Baka.

Imajući u vidu da je broj posetilaca ograničen, iz Pozorišta za decu apeluju na zainteresovane građane da na vreme rezervišu ulaznice telefonom na broj 034/333-518.