U bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza od 8. januara na repertoaru će se naći dva nova naslova – film „Sećanja iz Italije” i crtani film „Jakari i veličanstveno pero”.

Film „Sećanja iz Italije” donosi priču o umetniku koji putuje iz Londona u Italiju kako bi prodao kuću koju je nasledio od pokojne supruge. Društvo mu pravi otuđeni sin, a putovanje će biti idealno vreme da porade na svom porodičnom odnosu. U glavnim ulogama: Lijam Nison, Valerija Bilelo, Mikel Ričardson, Lindsi Dankan.

„Jakari i veličanstveno pero” je adaptirana priča zasnovana na poznatom francusko-belgijskom stripu. Ova uzbudljiva animacija govori o neverovatnom dečaku koji spoznaje govor životinja i čini ih svojim prijateljima.

Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama.

Postava koja učestvuje u sinhronizaciji: Kristina Kika Jovanović, Ivan Mihailović, Aleksandar Lazić, Lazar Đukić, Anđela Jovanović, Đurđina Radić i Aleksandar Ristoski.

U periodu od 8. do 13. januara na repertoaru kragujevačkog bioskopa su i filmovi „Čudesna žena“, „Beše jednom“, „Ljubav, venčanja i druga očajanja“, „Fantastični povratak u OZ“, „Prevodioci“, „Lesi se vraća kući“, „Rat sa dekom“, „Sluga“, „Vikend sa ćaletom“ i „Trolovi: Svetska premijera“.

Filmske projekcije u Cineplexx Kragujevac Plaza radnim danima se održavaju od 15 do 19 sati, a vikendom od 11 do 19 sati.