Od četvrtka, 1. oktobra, na repertaoru bioskopa Cineplexx u Kragujevcu nalaze se dva nova naslova, a u nedelju, 4. oktobra, kragujevačka publika biće u prilici i da poseti Porodični dan.

Izvanredan život Dejvida Koperfilda” - Dobitnica nagrade Oskar glumica Tilda Svinton i jedan od najvoljenijih britanskih glumaca Hju Lori u priči o čuvenom naslovnom liku - Dejvidu Koperfildu. Od britanskog reditelja Armanda Janučija u bioskope stiže najnovija adaptacija romana čuvenog klasika Čarlsa Dikensa. Svi ljubitelji dobre drame i britanske komedije, osvedočenog britkog humora moći će da pogledaju film ,,Izvanredan život Dejvida Koperfilda" koji je okupio poznatu ekipu glumaca - od dobitnika nagrade Oskar Tilde Svinton i Pitera Kapaldija, preko voljenog Hjua Lorija, do mladog Deva Patela koji tumači naslovni lik, Dejvida Koperfilda. Film prati Koperfildovo putovanje kroz haotičan svet u kom pokušava da pronađe svoje mesto. Od nesrećnog detinjstva do otkrića talenta za pripovedanjem i pisanjem njegovo putovanje naizgled je smešno i tragično, ali uvek puno boja, života i humanosti.

Trolovi: Svetska turneja” – Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji. Ekipu koja je učestvovala u sinhronizaciji najveselijeg filma ikada napravljenog čine: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Slobodan Stefanović, Đurđina Radić Djixx, Nikola Antonović Anton, Marko Marković, Đorđe Grgurović Grzi…

Porodični dan u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu uz film „Trolovi: Svetska turneja” - najmlađi posetioci će pored super doživljaja sa filma, poneti sa sobom i časopis „Zeka”, „Bubamara” ili „Dečije novine junior”, a najsrećniji mališani dobiće na poklon jednu od fantastičnih knjiga koje je pripremio naš partner Evrobook. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom „Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe.

Druženje nakon duže pauze upotpuniće animatori u periodu od 12 do 14 sati, 4. oktobra, sa kojima će najmlađi gosti bioskopa, otkriti čaroliju jednog drugačijeg sveta.

Ulaznice za Porodični dan i film „Trolovi: Svetska turneja” u prodaja su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.