Ove nedelje, od 31. decembra do 6. januara,  na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac naći će se samo jedan novi filmski naslov. U pitanju je film „Beše jednom”.

Prepustite se čarima tople porodične priče, koja nam otkriva kako su nastale dve fantastične legende: Petar Pan i Alisa u zemlji čuda. Kako se situacija Lidltonovih pogoršava, i Petar i Alisa pronalaze snagu u moći svoje mašte i kreću u pravu avanturu kako bi spasili porodicu od besparice - avanturu koja ih vodi duboko u podle ulice viktorijanskog Londona, gde spoznaju neverovatna otkrića o poreklu svog oca. Ohrabren, Petar odlučuje da pobegne u večno dečaštvo na daleko ostrvo Nedođija.

U međuvremenu, Alisa se upušta u svet sopstvenog stvaranja, nazvan Zemlja čuda, gde shvata da se na kraju mora vratiti u stvarnost, odrasti i napraviti sopstveni izbor.

U glavnim ulogama nalaze se Dejvid Ojelovo, Ana Čanselor i Andželina Džoli, dok je rediteljka filma Brenda Čepmen („Hrabra Merida”).

Tokom predstojećih praznika, a u skladu sa novim propisanim merama, radno vreme Cineplexx bioskopa je izmenjeno. Blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma i zatvaraju 15 minuta nakon poslednje projekcije.

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa Covid-19.