Film „Spajdermen: Put bez povratka” konačno će se pojaviti na velikom platnu Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i to na Comic događaju posvećenom omiljenom Marvelovom junaku, u četvrtak 16. decembra od 20 sati. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Za sve posetioce Comic nighta pripremljen je poklon poster filma.

„Spajdermen: Put bez povratka” prati događaje iz filma „Spajdermen: Daleko od kuće” iz 2018. godine, u kojem je negativac Misterio otkrio pravi identitet Spajdermena - Pitera Parkera. Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter traži od doktora Strejndža da iskoristi svoju magiju da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum. Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.

Ljubitelji Marvela kao i svi obožavaoci Spajdermena imaće priliku da na velikom platnu vide i Doktora Oktopusa, Zelenog Goblina, Elektra, Sandmana i Lizarda čije likove tumače njihovi originalni glumci.

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk a njegovog prijatelja Doktora Strejndža tumači Benedikt Kamberbač. Svoje uloge Spajdermenovih prijatelja Mišel Džons i Neda Lidsa repriziraju Zendaja i Džejkob Batalon.