Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 15. oktobra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Grada Karare.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaposke mreže, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici France Bevka, od broja 1 do broja 35 (leva i desna strana).

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima Dulene i Dobroselica.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 12 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Desimirovac (Gornja Mala, zaseok Gaj).

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Druge krajiške brigade, Grada Trenčina, Ilindenskoj, Miladina Petrovića, Milenka Jovanovića, Momira Markovića i Josifa Šnersona.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaposke mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Božidara Maslarića.

Zbog radova na trafostanici u Batočini, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima: Batočina, Dobrovodica, Kijevo, Gradac.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.