Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 10. septembra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u Ulici Beogradskoj (korisnici ka Petrovcu).

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Beloševac - Brđan mahala.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, od 12 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Beloševac - Kriva ćuprija.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Đuriselo - Igralište.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Miraševac.

Zbog radova na trafostanici, od 9 do 10.30, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Bogovinska, Budimira Milića, Kraljevačkog bataljona, Marka Zagorca, Milana Raketića, Miloša Terzića, Mladena Miloradovića, Sjenička, Stanovljanska,Tadije Majstorovića, Danila Kiša, Đerdapska, Dolores Ibaruri, Gliše Godića, Grošnička stanica, Helmera Bonevenija, Ljubomira Jovanovića, Lorne Feris, Marka Čabrića, Mine Karadžić, Oktobarskih žrtava, Oskara Daviča, Pere Đorđevića, 18. oktobra, Bože Hadživukovića, Braće Petrović, Dojranska, Dragoljuba Ljubičića, Dragoljuba Zekavice, Dragomira Ostojića, Kragujevačkih profesora, Mladog radnika, Ostrovska, Pavla Gregorića, Svetozara Čubrića, Učiteljska i Viška.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 10.30, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Đakovička, Dragutina Nikolajevića, Koruška, Mladena Miloradovića, Pološka, Šimuna Filipovića, Smederevska, 19. oktobra, Dr Dragiše Mišovića, Dragice Pravice, Gučevska, Hadži Đerina, Miladina Popovića, Milete Radojkovića, Prizrenska, Radivoja Ćipranova, Ratka Mitrovića, Socijalist. solidarnosti i Sonje Marinković.

Zbog radova na trafostanici, od 9 do 10.30, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Nikole Pašića na brojevima 10, 12, 14, 31, 33, 35, 37 i 39, Dr Zorana Đinđića na brojevima 5, 7, 9, 10, 13, 17, 19, 21 i 33, Kralja Petra I od broja 16 do broja 30 i na broju 7 (plato) i Save Kovačevića od broja 2 do broja 14 ( parni brojevi ) i na broju 3.

Zbog radova na kablovskim vodovima u trafostanici, od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Čehoslovački spomenik, Georgi Dimitrova, Hasana Brkića, Justina Popovića, Knjaževačka, Milana Jelića, Milana Lazarevića, Mileve Rajčević, Milice Urošević, Milijane Prokić, Miloja Radosavljevića, Miloja Simovića i Zemunska.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.