Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u ponedeljak, 19. oktobra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Prekopeča.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Drača-vikend naselje.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaposke mreže, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Beogradskoj.

Zbog radova na rekonstrukciji dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 8 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Donje Komarice.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Lužnice-gornji kraj.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 12 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Vrbovac Savići.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Erdeč u ulicama: Katarine Ivanović, Pukovnika Petra M. Lazarevića, Partizanskih kurira od br 56 do br 69.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.