Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvtrak, 19. novembra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na rekonstrukciji dalekovodne mreže, u četvrtak 19. novembra, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Donje Komarice, Prnjavor, Botunje, Korman - kod igrališta, Nikšić - kod zadruge.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Prvog decembra.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Beloševac, u Ulici Svetolika Janjića.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Dulene - kod doma.

Zbog radova na trafostanici, od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Rogojevac - kod zadruge.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Ramaća - kod doma.

Zbog radova na trafostanicama, od 8 do 10 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Ravni Gaj, Vučkovica, Knić - majdan, Ribeš, Knić (dva bagrema).

Zbog radova na trafostanicama, od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Bečevica, Brestovac, Konjuša, Ljuljaci, Bare, Kneževac, Kikojevac.

Zbog radova na kablovskim vodovima u trafostanici, u vremenskom periodu od 8 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Rača, u ulici Vojvode Pavla Cukića.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.