Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 24. februara, bez struje biti nekoliko ulica u gradu i naselja u okolini.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Donje Komarice- Kusača.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 14 doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: 26. oktobra, Bogoljuba Boleta Bojovića, Čegarska, Dragiše Mihajilovića, Sime Tepića, Slavomira Lazarevića i Teslina.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Gornja Sabanta-kod doma.,

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Drenovac-Polje.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Kneza Mihaila od br 61 do br 112.

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Resnik-Cerjak, Novi Milanovac, Cvetojevac.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.