Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 29. oktobra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Mostarskoj.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Bore Visockog, Jezdimira Lovića, Jovana Šarića, Mileve Šarić, Partizanskih Kurira od br. 2 do broja 37.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Bihaćkoj, Bistričkoj, Crnogorskih bataljona, Dračkoj, Mitrovičkoj, Ognjena Price, Petra Drapšina, Petra Drapšina, Stubičkoj, Zadrugarskoj, Zrenjaninskoj i Zvečanskoj.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Male Pčelice - kod groblja.

Zbog radova na seči rastinja ispod dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima: Veliko Krčmare, Malo Krčmare, Staro selo, Kapovac.

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u Ulici Andre Marinkovića.

Zbog radova na rekonstrukciji dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Donje Komarice.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.