Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u petak, 10. septembra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini, kao i u Lapovu i Batočini.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 10 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Bečevica-Kokići.

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Vučić, Sipić, Malo Krčmare, Veliko Krčmare.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije korisnicima u Lapovu i naseljenim mestima pri varoši.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 8 do 10 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Batočina i svim naseljenim mestima u okolini varoši.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu. Bez struje će biti ulice u ulicama: Kopaonička, Nadežde Petrović, Slovačkih pobunjenika, Sutjeska, Voje Radića, 1. šumadijskog odreda, Jovana Petrovića Kovača, Suvoborska, Obilićeva, Prvoslava Stojanovića, Alekse Dundića, Dr Ilije Kolovića, Kamenička, Braničevska, Cetinjska, Daničićeva na br 26, Deligradska, Dr Ilije Kolovića, Kneza Miloša od br 6 do br 14, Kralja A.I Karađorđevića na brojevima- 33; 73; 45B, Srpskih dobrovoljaca.

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 9 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Naselju Velike Pčelice- Dubrava.

Podsećamo da su kontakt telefoni dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.