Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 24. novembra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini, kao i u Batočini i Rači.

U vremenskom periodu od 9 do 14 sati bez struje će biti ulica Branka Radakovića.

U vremenskom periodu od 9 do 12 sati bez struje će biti ulice Božane Prpić, Braće Hadžića, Čapajeva, Čiče od Romanije, Daničićeva na brojevima: 64 i 108, Dragoljuba Milovanovića - Bene, Jadranska, Milana Ilića – Čiče.

U vremenskom periodu od 10 do 12 sati bez struje će biti Baljkovac - kod škole, Erdeč-Staro selo ulice-  Grobljanska, Partizanskih kurira i Staro selo.

Batočina:

U vremenskom periodu od 9 do 15 sati bez struje će biti Brzan.

Rača:

U vremenskom periodu od 8 do 17 sati bez struje će biti Bošnjane - prema Krušaru.

U vremenskom periodu od 9 do 11 sati bez struje će biti Adrovac, Akademika Antonija Isakovića, Bošnjane, Despota SteFana Visokog, Đokice Mitrović, Karađorđeva, Oplenačka, Palanačka, Rača, Rasadnik 2, Vinogradska, Vučić, Vuka Karadžića i Vukajla Kukolja.

U vremenskom periodu od 11 do 13 sati bez struje će biti Hajduk Veljkova, Karađorđeva, Kralja Petra prvog i Vojvode Pavla Cukića.

U vremenskom periodu od 13 do 15 sati bez struje će Karađorđeva, Kralja Aleksandra Karađorđević, Kralja Petra I, Kraljice Marije, Miraševac, Popović, Solunskih Ratnika i Vojvode Pavla Cukića.

Podsećamo da su kontakt telefoni dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.