Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u petak, 8. oktobra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 8 do 18 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Pajsijević-Grčka kosa.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Brzan ( Tipova Poljana, Spomen dom ).

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Drenovac-Sokovac.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Drenovac-kod škole.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Koste Jovanovića.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 9 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Partizanskih kurira od br 46 do br 63, Branka Krsmanovića, Miloja Barjaktarevića, Pere Velimirovića.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Leskovac ( Minuša, Brdo, Selište, prema vojnoj bazi).

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Gošinoj, Proleterskoj, Julijane Ćatić.

Podsećamo da su kontakt telefoni dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.