Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 7. oktobra, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 8 do 18 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Pajsijević - Grčka kosa.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 10 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Badnjevac.

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 9 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Ljubić - Glišov grob.

Zbog radova na mreži, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Velika Sugubina.

Zbog hitnih i neophodnih radova na mreži, u vremenskom periodu od 8 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima Guncati (Preseka, Poljci), Bumbarevo Brdo, Pretoke.

Zbog hitnih i neophodnih radova na mreži, u vremenskom periodu od 8 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima: Knić - Donja mahala, Rašković, Brnjica, Grivac, Zabojnica.

Zbog hitnih i neophodnih radova na mreži, u vremenskom periodu od 8 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima: Dragušica, Kusovac, Radmilovići-Poljci, Toponica, Oplanić, Bečevica, Borač.

Podsećamo da su kontakt telefoni dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.