Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 18. februara, bez struje biti nekoliko ulica u gradu i naselja u okolini

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 11 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Rača u ulicama: Avalska, Carigradska, Karađorđeva, Nemanjina, Nikole Pašića, Radoja Domanovića, Stanoja Glavaša, Vidovdanska, Vinogradska .

Zbog radova na seči rastinja ispod niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u naselju Dragobraća (i deo Đurisela).

Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Božane Prpić, Čapajeva, Čiče od Romanije, Daničićeva, Dragoljuba Milovanovića Bene, Jadranska, Milana Ilića Čiče.

Zbog radova na trafostanici, od 13 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Rača u ulicama: Adrovac, Akademika Antonija Isakovića, Despota Stefana Visokog, Đokice Mitrović, Karađorđeva, Oplenačka, Palanačka, Rača, Rasadnik 2, Vinogradska, Vučić, Vuka Karadžića, Vukajla Kukolja, Kralja Petra prvog, Perice Ivanović, Solunskih ratnika, Svetog Save, Đure Jakšića, Kraljice Marije, Miloša Savkovića, Nemanjina, Nikole Pašića, Njegoševa i Trgovačka.

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.