Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u sredu, 7. aprila, bez struje biti nekoliko ulica u gradu i naselja u okolini.

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 8 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sipić.

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 11 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Malo Krčmare.

Zbog radova na rekonstrukciji NN mreže, u vremenskom periodu od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Batočini u ulici Cara Dušana.

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Gornjomilanovačkoj.

Zbog radova na seči rastinja, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Čumić ( ka groblju, Panjevcu, Bogdanovićima ) , Panjevac, Limovac, Vrbovac, Crvenac.

Zbog radova na NN mreži, u vremenskom periodu od 9 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici: 1 maja na broju 1 i 2.

Podsećamo da su kontakt telefoni dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.