Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će u četvrtak, 30. jula, bez struje biti nekoliko naselja u gradu i okolini.

Zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naseljima: Trmbas, Žeželj, Donja Sabanta, Gornja Sabanta, Velika Sugubina, Velike Pčelice, Dulene, Dobroselica.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Božidara Maslarića, Celjska, Liparska, Ljubice Ivošević, Miroslava Slovića, Mlavska, Orahovačka, Povlenska, Solinska , Toze Markovića, Belodrimska, Cvetna, Dobropoljska, Jelene Anžujske, Koste Vojinovića, Majinićke šume, Miloša Zečevića, Milutina Pavlovića, Olimpijska, Pauna Jankovića, Pavla Šenjanina, Pilota Mališića, Šestog puka, Sime Markovića i Sime Živkovića.

Zbog radova na izmeštanju mernih mesta korisnika , u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Rača(centar varošice-od restorana Proleće do samoposluge).

Zbog radova na izmeštanju mernih mesta korisnika , u vremenskom periodu od 12 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Rača u ulici Karađorđevoj (od mlina do gimnazije i do osnovne škole

Zbog radova na trafostanici , u vremenskom periodu od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu , naselje Petrovac-Šumski raj u ulicama: Geodetska, Internacionalnih brigada, Julijane Ćatić, Metalaca, Opornička, Opornička, Šumski raj, Vojvode Dinića.

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u vremenskom periodu od 9 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sobovica-Vikend naselje ( deo naselja ka Resniku i ka putu Rača-Kragujevac).

Podsećamo da je kontakt telefon dežurnog centra Elektrodistribucije za prijavu kvarova u Kragujevcu 034/307-311, 034/335-195.