Četiri ulice u Kragujevcu i zaseocima u naseljenim mestima dobiće nove naziva. Naime, reč je o ulicama na Deninom brdu, naselju Petrovac, Šumarice i MZ Dulene.

Ulica broj 35, kojoj je ranije određen naziv Sime Lozanića, ubuduće se se dobiti naziv Ulica Dejana Kovačevića, našeg sugrađanina koji je nastradao u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu u februaru 2017. godine. Ova ulica nalazi se na Deninom brdu.

Ulica u Petrovcu, koja je zavedena pod nazivom Ulica broj 63, a kojoj je ranije određen naziv Baba Višnjina, ubuduće će nositi naziv Brđani, po istoimenom zaseoku.

Ulica broj 94, u Šumaricama,  kojoj je ranije određen naziv Milana Nikolića predlaže se novi Ulica Dragomira Rosića, rođenog 1895. godine u prigradskom naselju Petrovac, kod Kragujevca. Rosić je poginuo 1915. godine (poslednja odbrana).

Ulici broj 1 bio je određen naziv „Vlade Petrovića“. Nakon provere na terenu, Savet mesne zajedice Dulene, obavestio je Odbor da je pomenuta ulica zajednička sa ulicom koja prolazi kroz naseljeno mesto Velike Pčelice i da joj je, u delu koji prolazi kroz Velike Pčelice, određen naziv „Dulenska klisura”. Zbog toga je potrebno ujednačiti nazive i predlaže se da ona, u celoj dužini, nosi naziv „Dulenska klisura“.