14. redovna sednica kragujevačke Skupštine zakazana je za utorak, 25. januara, u 9 sati. Biće to ujedno i prva sednica gradske skupštine u ovoj godini.

Među najznačajnijim tačkama dnevnog reda biće drugi deo Plana generalne regulacije Male Pčelice. Ukoliko odbornici usvoje ovaj plan, na ovom području moći će da se grade objekti sportsko-rekreativnog sadržaja, što je i bila ideja da se, na primer, na tom potezu gradi karting staza i drugi sadržaji tog tipa.

Na zakazanoj sednici odbornici će diskutovati i o Pravilniku određivanja naziva ulica, gradskih četvrti i drugih delova naseljenih mesta na teritoriji grada. Naime, ubuduće će moći da se menja naziv ulica, uz cenzus od samo 10 posto žitelja jedne ulice. Svako lice koje živi u toj ulici, nakon što skupi deset procenata potpisa svojih komšija ili privrednika, moći će da preda predlog Savetu mesne zajednice za promenu imena ulice.  

Među tačkama dnevnog reda, na zakazanoj sednici će se razmatrati finansijski planovi ustanova kulture, programi poslovanja i druga važna pitanja.

Sutrašnje zasedanje gradskog parlamenta ima 8 tačaka dnevnog reda.