U Kragujevcu će od srede, 20. januara, protiv korona virusa moći da se vakcinišu i građani koji se nisu prijavili preko portala eUprava. U Hali „Gordana Goca Bogojević“ pet ekipa vakcinisaće sve Kragujevčane koji žele da prime vakcinu.

- Inače, to je jedan od deset vakcinalnih punktova gde je ukupno angažovano 48 ekipa. U ambulanti broj 5 u Erdogliji danas će biti vaksinisano 360 sugrađana koji su se za imunizaciju prijavili preko portala eUprava, najavila je informativna služba Skupštine grada Kragujevca.

Osim u Hali „Gordana Goca Bogojević“, vakcinacija se u Kragujevcu obavlja na još 9 mesta. U pitanju su ambulante Doma zdravlja Kragujevac – Ambulanta broj 1, Ambulanta broj 2, Ambulanta broj 3, Ambulanta broj 4, Ambulanta broj 5, Ambulanta broj 6, kao i ambulante u Stanovu, Bresnici i na Aerodromu.

Da podsetimo, prijavljivanje za vakcinisanje protiv kovida 19 preko portala e-Uprave počelo je 11. januara. Da bi koristili ovu uslugu na Portalu e-Uprava građani ne moraju da budu registrovani korisnici, a prijavljivanje je moguće putem ovog LINK-a. https://euprava.gov.rs/usluge/6224

Prijavljivanje za vakcinaciju protiv kovida-19 od četvrtka, 14. januara, omogućeno je i putem telefona pozivom na broj 0800 222 334 i to svakoga dana u periodu od 8 do 20 sati.