Rukometaši Radničkog su u susretu 17. kola Super rukometne lige poraženi na gostovanju u Beogradu od ekipe Partizana rezultatom 38:26, poluvreme 21:16.

Susret u SC „Voždovac“ je započeo u brzom ritmu, ekipe su se smenjivale u vođstvu do rezultata 4:4 u 6. minutu, kada Partizan sa dva brza gola u okviru jednog minuta dolazi do 6:4.

Održavao je domaćin minimalnu prednost, a u 13. minutu prvi put beležimo i plus 3 (11:8).

Propustio je Radnički par prilika da se približi na samo gol zaostatka, što su Beograđani umeli da kazne i u 23. minutu imaju prednost od plus 5 (17:12), koju su zadržali do isteka 30. minuta i krajnjih 21:16.

Na startu drugog poluvremena crno-beli u 32. minutu dolaze do najvećeg vođstva (23:17), no Kragujevčani čvrstom odbranom i serijom kontranapada smanjuju zaostatak na 23:20.

I kada se očekivalo da serija gostiju potraje, Partizan se vraća u igru i istovetnim skorom vraća do tada najveću prednost (26:20, 37.min).

Probali su igrači Radničkog da spuste prednost domaćina, par puta im je uspelo da dođu do minus 4, no kako je vreme odmicalo, Beograđani su im slomili otpor i u samu završnicu ušli sa velikom prednošću, kojom je i završen ovaj meč, 38:26.

Najefikasniji u redovima Partizana su bili Kojadinović sa 8, Mićić i Kovačević su dodali po 6 pogodaka, dok su kod crvenih golgeterski najraspoloženiji bili Barudžić sa 6 i Davidović sa 5 postignutih golova.

Igrač utakmice bio je Ivan Mihajlov iz Partizana.

Nakon utakmice sa Partizanom Kragujevčani se i dalje nalaze na sedmom mestu na tabeli a 12 bodova.

Narednog vikenda Radnički će dočekati ekipu Uba.