Fudbaleri Radničkog 1923 ugostiće u ponedeljak, od 16 sati, na stadionu Čika Dača, ekipu Novog Pazara, u utakmici 10. kola Mocart Bet Superlige Srbije.

- Svesni smo da nas očekuje veliki izazov i duel sa ekipom koja se u ovom momentu nalazi u samom vrhu tabele. Pokušaćemo da na pravi način odgovorimo na tu njihovu neverovatnu energiju, koja im je donosila prevagu na prethodnim utakmicama. Pretpostavljam da će igrati nešto opreznije, da će nam prepustiti posed i tražiti šansu iz tranzicije, ali smo mi spremni za svaki mogući scenario, poručuje Dejan Joksimović, šef struke kragujevačkog superligaša.

I pored značajnog uloga koji sa sobom nosi današnja utakmica, u taboru Radničkog 1923 ne osećaju neku vrstu dodatnog pritiska u odnosu na ranije mečeve.

Strateg Kragujevčana je na utakmici sa TSC-om odmarao veći broj prvotimaca, kako bi ih sačuvao za predstojeći duel sa Pazarcima. Problema sa povredom ima samo iskusni Dušan Cvetinović, čiji je nastup na današnjoj utakmici pod znakom pitanja.

- Igrači koji su imali nekih sitnih problema sa povredama i koji su osećali zamor posle utakmice sa Partizanom uspešno su se oporavili i regenerisali, tako da će biti spremni za ovu utakmicu. Još uvek je neizvesna situacija sa Dušanom Cvetinovićem, koji je propustio poslednje dve utakmice zbog povrede. Videćemo nakon treninga da li možemo da računamo na njega za duel sa Pazarcima, kaže Joksimović.

Ulaznice za utakmicu prodavaće se u ponedeljak od 14 sati na blagajni ispred južne tribine stadiona Čika Dača po ceni od 300 dinara za istočnu i 400 dinara za zapadnu tribinu. Napomenimo i to da kupljene ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu protiv Partizana važe i za današnju utakmicu.