Fudbaleri Radničkog 1923 u subotu, 11. septembra,  na stadionu „Čika Dača“ ugostiće lidera na tabeli, beogradski Partizan.

Partizan je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem delu šampionata, pa je pred kragujevačkim timom veliki izazov. Radnički se nakon sedam odigranih utakmica nalazi na 10. mestu na tabeli. sa osvojenih 8 bodova.

– Čini mi se da uprkos napretku u igri postoji ta neka psihološka barijera kod samih igrača koja ih sprečava da na pravi način uđu u utakmicu. Tu pre svega mislim na strah od poraza koji je bio i više nego očigledan na nekim prethodnim utakmicama. To je nešto što moramo da eliminišemo u narednom periodu, počev od predstojeće utakmice sa Partizanom. Jasno nam je kakav nas protivnik očekuje, ali ukoliko u utakmicu uđemo hrabro i sa mnogo više samopouzdanja u odnosu na neke prethodne mečeve, možemo se nadati pozitivnom rezultatu – konstatovao je Vladimir Radenković, šef struke kragujevačkog superligaša.

Ulaznice za utakmicu po ceni od 300 za istočnu i 400 dinara za zapadnu tribinu prodavaće se na dan utakmice isključivo na blagajni stadiona „Čika Dača“, koja sa radom počinje u 12 sati.

Meć počinje u 16 sati.