Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Igor Konatar, izabran je za novog generalnog direktora kluba na redovnoj izbornoj Skupštini. Konatar je direktor i suvlasnik firme KMC Invest, a prethodnih godinu i po bio je član Skupštine.

- Hoću da preslikam ono što radim u biznisu i na klub, da uspešno obavljam i funkciju u Radničkom. Moj moto je „delo na videlo”, izjavio je Konatar.

Jačanje stabilizacije kluba, stabilne finansije, domaćinsko poslovanje i dovođenje što više sponzora, biće prioriteti mog rada, naglasio je četrdesetdvogodišnji privrednik.

- Takođe, jačanje sportskog sektora, skauting službe, odobrenje dovođenja uz izveštaje i odobrenja finansijskog sektora, u skladu sa mogućnostima, ispunjavanje obaveza ka državi i dobavljačima, istakao je Konatar.

Kako je naveo, akcenat će biti stavljen na fudbalskoj školi, koja veoma brzo treba da postane fudbalski centar regiona i mesto stvaranja novih asova.

- Radnički mora biti predstavljen kao simbol Kragujevca, poručio je Konatar.

Uz nedavne reflektore na pomoćnom terenu, Konatar je dodao da je plan da klub u narednom periodu dobije brendirani autobus i uređene tribine na pomoćnom terenu.

On je na mestu generalnog direktora zamenio Petra Veselinovića, dekana Ekonomskog fakulteta, koji je podneo ostavku na tu funkciju.