Nakon Miloša Vidovića, kragujevački Radnički ugovorio je saradnju i sa dvadesetosmogodišnjim levim bekom Igorom Vićentijevićem. Radi se o povratniku na „Čika Daču”, igraču koji je nosio dres Radničkog 1923 u sezoni 2017/18.

Kao izdanak omladinske škole Fudbalskog kluba Rad, Vićentijević se na samom startu karijere kalio u brojnim niželigaškim klubovima, poput beogradskog Dorćola, Palića, Jasenice i Jedinstva iz Užica.

Pravu afirmaciju stekao je u dresu Smedereva, odakle je 2017. godine prešao u redove kragujevačkog prvoligaša. Bio je standardan član ekipe Radničkog 1923 u povratničkoj sezoni u Prvoj ligi Srbije, koju su Kragujevčani okončali na jedanaestoj poziciji.

Posle godinu dana provedenih u dresu Radničkog, Vićentijević se zajedno sa tadašnjim trenerom Slavišom Kovačevićem preselio u Valjevo, u ekipu Budućnosti Krušik. Odlične partije u dresu valjevskog srpskoligaša preporučile su Vićentijevića čelnicima milanovačkog Metalca, pa je tako početkom ove godine sada već iskusni levi bek stigao na stadion kraj Despotovice.

Nakon rastanka sa Metalcem, Vićentijević se ovoga leta ponovo obreo na „Čika Dači”, gde će pojačati konkurenciju na poziciji levog beka, koja je nakon odlaska Slađana Mijatovića i Aleksandra Popovića ostala upražnjena.

Igrač Vićentijevićih karakteristika bez sumnje će se odlično uklopiti u postojeću formaciju „Crvenih” i dati značajan doprinos igri Kragujevčana u novoj takmičarskoj sezoni.

Da podsetimo, iskusni Miloš Vidović prvo je pojačanje FK Radički 1923, u letnjem prelaznom roku. (Vidi LINK)

Inače, Radnički 1923 rešio je pitanje novog šefa stručnog štaba. Izbor je pao na Aleksandra Lintu, perspektivnog stručnjaka željnog afirmacije. (Vidi LINK)