Rukometni klub Radnički pojačao je tim za predstojeće izazove u eliti srpskog rukometa, angažovanjem prekaljene Bojane Agatunović (35). Ova iskusna rukometašica iza sebe ima bogat superligaški staž, pokriva poziciju levog krila i od nje se očekuje da svojim iskustvom da značajan doprinos i bude primer mladim saigračicama u svakom pogledu.

- Doveli smo vrhunsku profesionalku i pravog sportistu, koja iza sebe ima petnaestogodišnje iskustvo igranja u Superligi. Uveren sam da će doprineti stabilnosti igre u ofanzivi, kao i da će imati značajnu ulogu u defanzivnim zadacima. Na samom početku priprema je pokazala odličnu formu, vrhunski profesionalizam i odnos prema klubu. Ujedno bih iskoristio priliku da se zahvalim Bojani što je iz komfora Aranđelovca, gde živi i ima porodicu, došla u Radnički da nam svojim iskustvom pomogne u debitantskoj sezoni elitnog takmičenja, izjavio je povodom angažovanja popularne Bojke šef stručnog štaba Rodoljub Kurandić.

Agatunovićeva je rukometom počela da se bavi u petom razredu osnovne škole u ekipi Knjaz Miloša iz rodnog Aranđelovca, a nastupala je i za Rumunsku Brailu i ŽRK Svilajnac. Osvajač je 2 kupa i jednog Superkupa Srbije.

- Drago mi je da ću ove sezone biti deo rukometne porodice Radničkog. Ekipa je za mene nepoznanica, ali se nadam da će me devojke prihvatiti i da ćemo biti odličan spoj mladosti i iskustva. Ubeđena sam da ćemo imati dobru sezonu i radovati se pobedama i uspesima. Predstoji nam pripremni period gde ću se upoznati sa ekipom i stilom igre i bez obzira što sam na zalazku karijere i dalje sam maksimalno motivisana i gladna novih izazova, rekla je Bojana Agatunović.

Ova rukometašica sa Radničkim je potpisala jednogodišnji ugovor.