Nikola Andrić (29), novo je pojačanja kragujevačkog Radničkog. Andrić igra u defanzivi, na poziciji desnog beka, ali jednako dobro može da igra i na levoj strani.

Andrić je poslednji igrački angažman imao u novosadskoj Vojvodini, sa kojom je osvojio Kup Srbije u sezoni 2020/21. Prethodno je ovaj pouzdani defanzivac tri i po sezone bio stub odbrane lučanske Mladosti, a može se pohvaliti i zavidnom internacionalnom karijerom, koju je gradio u Slovačkoj.

– Drago mi je što sam postao deo jednog kluba sa velikom tradicijom i ogromnom armijom navijača iza sebe. Potrudiću se da opravdam ukazano poverenje i nadam se da ćemo svi zajedno uspeti u nameri da sačuvamo Radnički u eliti, kratko je prokomentarisao novi član kragujevačkog kluba, koji bi uskoro trebao da se pridruži ostatku ekipe u Antaliji.

Nekadašnji defanzivac lučanske Mladosti i novosadske Vojvodine svojom mirnoćom i igračkim iskustvom trebao bi da unese dodatnu dozu sigurnosti u zadnju liniju Crvenih.

Remi na startu priprema u Antaliji

U prvoj trening utakmici na pripremama u turskoj Antaliji, fudbaleri Radničkog 1923 odigrali su bez golova sa ruskom ekipom SKA iz Rostova na Donu – 0:0. Trener Zoran Milinković je na ovoj utakmici pružio priliku dvadesetorici igrača, među kojima su bile i novajlije Vojo Ubiparip, Marko Janković, Ljubiša Pecelj i Miloš Milisavljević.

Narednu proveru kragujevački superligaš imaće u nedelju, 23. januara, protiv poljske Visle Plok.