Rukometašice Radničkog su u protekloj, debitantskoj sezoni Superlige iznenadile, a ujedno i zadivile rukometnu javnost Srbije sjajnim partijama i osvajanjem vicešampionske titule. Ono što ih je krasilo je čvrsta odbrana, širina u napadu i ubojiti kontranapadi. Odlaskom iskusne Agatunovićeve ostalo je upražnjeno mesto levog krila.

Čelnici Radničkog su napravili dogovor sa Novosađankom, juniorskom reprezentativkom Milicom Todorović (19) koju krasi izuzetna prodornost, raznovrsnost u realizaciji i visok stepen agresivnosti u fazi odbrane.

- Drago mi je i ponosna sam što ću narednih sezona nositi dres vicešampiona Srbije. San svake igračice na početku karijere je da zaigra u eliti i da se oproba sa kremom rukometa u našoj zemlji. Angažmanom u Radničkom, san mi se ispunio i radosna sam što ću karijeru nastaviti u ovako organizovanom klubu. Smatram da sam povukla najbolji mogući potez i da je Kragujevac sredina po meri za moj dalji napredak. Ujedno sam uverena da će ova podmlađena ekipa ostvariti ono što se od nas očekuje, zaključila je Milica Todorović, koja je overila trogodišnju vernost Radničkom.

Milica je rukometom počela da se bavi sa svojih 8 godina, a nastupala je za matičnu ekipu Petrovaradina. Za juniorsku reprezentaciju je imala 10 nastupa i osvajač je bronzane medalje na nedavno završenom prvenstvu Evrope B divizije.