Posle juniora Radničkog koji su osvojili Kup Srbije i mlađih juniora koji su se okitili bronzom, kadeti kragujevačkog tima osvojili su srebro na finalnom turniru za 2004. godište, održanom na beogradskoj „Banjici“.

Izabranici Darka Šantića ušli su na završni turnir sa maksimalnim brojem bodova i izuzetno visokim ambicijama, što su potvrdili već u prvom kolu, kada su ekipu Valisa iz Valjeva savladali sa ubedljivih 15:5.

Usledio je odlučujući duel za trofej, protiv domaće Banjice, koji su obeležile jake odbrane, rovovska borba sve do samog kraja i pomalo neuobičajen rezultat – 3:2 u korist Beograđana. Radnički je poveo golom Zorana Poznanovića posle dva i po minuta igre, ali je domaćinu trebalo samo 30 sekundi da izjednači (1:1), što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. Već u prvom napadu nastavka susreta Banjica je prvi put došla u vođstvo, ali su i Kragujevčani imali ekspresan odgovor preko Ognjena Pejića (2:2). Dugo se čekalo na novi gol, a posle nekoliko propuštenih prilika na obe strane pitanje pobednika rešeno je tek dva minuta pre kraja.

Gubitak zlata nije pokolebao Kragujevčane u borbi za srebro koja ih je očekivala u poslednjem susretu sa Partizanom. Ključnu razliku stekli su već u prvoj četvrtini, rešivši je u svoju korist sa 5:0. Imali su potom u još nekoliko navrata „plus pet“, a potom su „crno-beli“ uspeli samo da ublaže poraz – 11:8.