Kragujevački superligaš je od samog osnivanja zacrtao jasnu strategiju da stvaranjem jake škole rukometa gro igrača u prvim timovima crpi iz sopstvenih redova. Intencija kluba daje rezultate, tako da se već par sezona unazad izdanci iz podmladka priključuju A selekcijama.

Svoj prvi profesionalni ugovor sa ŽRK Radnički potpisala je mlada i talentovana Dragana Ranković (18) koja je prošla sve omladinske selekcije i koja bi u budućnosti trebala da uz ostale saigračice predstavlja oslonac kluba.

Dragana je rukomet počela da trenira sa 12 godina, pokriva poziciju srednjeg beka, a odlikuje je velika borbenost i požrtvovanost, rezantan šut i pravovremen osećaj za asistenciju.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što karijeru nastavljam u svom rodnom gradu. Zahvaljujem se na prilici da budem deo ove borbene porodice i jedva čekam da zajedno osvajamo trofeje. Podrška kluba i vera u moje mogućnosti su me motivisale da radim još jače i posvetim se rukometu sa još većom strašću. Zajedno ćemo raditi na postizanju svega što nas očekuje u budućnosti, nije krila zadovoljstvo nakon stavljanja potpisa Dragana Ranković.