Pred rukometašima Radničkog je istorijska šansa da izbore ulazak u Arkus Superligu. Odlučujući duel sa ekipom Hajduk Veljka iz Negotina Kragujevčani igraju u subotu, 19. septembra, na neutralnom terenu u hali OŠ „Miroslav Antić” u Nišu. Utakmica počinje u 17 sati.

- Očekuje nas presudna utakmica u borbi za ulazak u elitniji deo takmičenja gde želimo da pokažemo kvalitet koji posedujemo. Spremni smo, znamo šta nas čeka i znamo kako da dođemo do cilja. Jedina nepoznanica je sastav ekipe protivnika, ali to je manje bitno. Okrenuti smo sami sebi, svojoj igri i idemo u Niš da pobedimo i „dovedemo“ Superligu u Kragujevac, istakao je šef stručnog štaba Radničkog Nedeljko Matić.

Atmosferu u ekipi ocenio je jedan od najiskusnijih u redovima Kragujevčana, čuvar mreže Dušan Petrović i tom prilikom istakao:

- Trenirali smo naporno jer znamo koji je ulog ova utakmica. Svi momci su zdravi, spremni, atmosfera u ekipi je na najvišem nivou i jedva čekamo prvi zvižduk sudija. Uveren sam da ćemo pružiti odličnu partiju i ostaviti srce na terenu kako bi izborili Superligu i vratili Kragujevac na rukometnu mapu Srbije.