Posle uspešnog starta sezone i trijumfa na „vrućem“ terenu u Subotici, odbojkaše Radničkog u subotu od 18 sati, u „SBB hali Jezero“, očekuje duel sa aktuelnim vicešampionom Srbije, ekipom Niša. U skladu sa postojećim epidemiološkim merama koje važe na teritoriji Republike Srbije, predstojeća utakmica u „SBB hali Jezero“ biće odigrana bez prisustva publike. 

Pobeda u Subotici svakako predstavlja odličan šlagvort za predstojeću premijeru u „Jezeru” protiv ekipe Niša. Aktuelni vicešampion Srbije je tokom leta ostao bez glavne osovine u prošloj sezoni - tandema Ikbari-Keita, a njihov odlazak trebali bi da nadomeste Musa Kone, primač servisa iz Malija i jedan od najperspektivnijih iranskih odbojkaša, korektor Bakari Sadat.

Nišlije su novu takmičarsku sezonu u Super ligi Srbije započele trijumfom protiv požarevačkog Mladog radnika, a u Kragujevac dolaze sa željom da se prikažu u što je moguće boljem svetlu i pokušaju da iznenade domaćina.

- Niš je jedna izuzetno kvalitetna ekipa, koja je prošle sezone bila vicešampion države. Imali smo priliku da odigrano dve prijateljske utakmice sa njima u toku pripremnog perioda, i u obe smo bili bolji, mada to nije realan pokazatelj odnosa snaga. Njima se u međuvremenu priključio još jedan kvalitetan igrač na poziciji korektora, koji je dodatno podigao kvalitet njihove ekipe. Svesni smo da nas očekuje težak meč u subotu, ali se pripremamo maksimalno ozbiljno, atmosfera u ekipi je odlična i svi se nadamo povoljnom rezultatu, najavio je predstojeći meč sa Nišlijama korektor Kragujevčana Irfan Hamzagić.