Košarkaši Radničkog ugostiće zemunsku Mladost u polufinalnoj utakmici drugog stepena Kupa Košarkaškog saveza Srbije, koja se igra u utorak od 17 sati, u kragujevačkom „SBB Jezeru“.

Za Kragujevčane ovaj meč dolazi u ne baš idealnom trenutku, s obzirom na određene kadrovske probleme koji su u izvesnoj meri doprineli porazu na gostovanju ekipi Vršca u subotu uveče. Kratak vremenski interval između utakmice sa Vrščanima i duela sa Zemuncima prilično otežava posao stručnom štabu Radničkog kada je u pitanju priprema za predstojeći meč u utorak.

Ipak, dovoljno je samo baciti pogled na tabelu KLS i odmah zaključiti da Kragujevčane očekuje rival vredan svakog poštovanja. Sa samo jednim porazom iz šesnaest odigranih mečeva, Mladost zasluženo zauzima lidersku poziciju u najvišem rangu takmičenja.

Za obe ekipe ovo će biti najveći izazov u dosadašnjem delu kup takmičenja. Podsetimo, Kragujevčani su u prve dve faze bili uspešniji od kruševačkog Napretka i niškog Fair Playa, dok su Zemunci eliminisali BKK Radnički i Klik iz Arilja.