Niz od šest uzastopnih utakmica bez pobede fudbaleri Radničkog 1923 pokušaće da prekinu na gostovanju beogradskom Voždovcu u utakmici 9. kola Linglong Super lige Srbije, koja je na programu u subotu, 18. septembra, od 18.30.

Strateg Radničkog 1923 Vladimir Radenković najavljuje ofanzivno izdanje svoje ekipe, koja će pokušati da od prvog minuta zavlada terenom.

- Predstojeća utakmica protiv Voždovca biće znatno drugačija u odnosu na onu prethodnu sa Partizanom. Protiv ekipa kao što je Partizan možete da računate na nekih šest napada po poluvremenu, pa samim tim gledate da u timu imate što je moguće veći broj fizički potentnih i brzih igrača. Sada ćemo imati jednu potpunu drugačiju situaciju i protivnika sa kojim možemo da se nadigravamo. Pokušaćemo da sa nešto više talenta u sredini terena i kroz veći posed lopte dođemo do željenog rezultata, najavio je Radenković.

Iskusni Miloš Vidović očekuje jednu prilično otvorenu i neizvesnu utakmicu dve ekipe podjednakog kvaliteta, u kojoj će nijanse odlučiti pobednika.

- Svakako da ćemo i mi i oni ići na sva tri boda u ovom susretu. Samim tim očekujem jednu veoma otvorenu, dinamičnu i vrlo interesantnu utakmicu. Na nama je da se potrudimo da ponovimo dobre segmente igre iz prethodne dve utakmice sa Proleterom i Partizanom i da pokušamo da se domognemo celog plena na ovom gostovanju, izneo je svoja očekivanja nekadašnji internacionalac, koji već drugu sezonu zaredom nosi dres kragujevačkog kluba.

Inače, Radnički 1923 i Voždovac su se poslednji put susreli u sezoni 2014/15, poslednjoj koju su Kragujevčani proveli u najvišem rangu takmičenja. Zanimljivo je da su Šumadinci bili uspešniji u oba duela – u Beogradu su slavili sa minimalnih 1:0, dok je u Kragujevcu bilo 2:1 za Crvene.