Rukometašice Radničkog su u utakmici pretkola Kupa Srbije poražene na gostovanju u Beogradu od domaćina Crvene zvezde rezultatom 26:23, poluvreme 15:13.

Susret je počeo u početnom ispitivanju snaga, ekipe su se ređale u minimalnom vođstvu od jednog gola razlike. Prvu osetniju prednost je imao domaćin, 6:4 u 11. minutu, no igračice Radničkog su to brzo anulirale (6:6,13.min). Beograđanke su u tim trenucima imale rezultatsku inicijativu, više puta su imale prednost od 2 gola, no Kragujevčanke su vrlo brzo stizale do egala, iako lišene pomoći najboljeg strelca lige Teodore Veličković. U završnicu poluvremena se ušlo minimalnom prednošću domaćih rukometašica (14:13,29.min) kada je prilikom izvođenja sedmerca povratnica na teren nakon devetomesečne pauze Jovana Stoiljković pogodila u glavu protivničkog golmana i tako zaradila direktan crveni karton. Do kraja prvog dela igre, domaćin je golom postavio konačan rezultat 15:13.

Početna 3 minuta drugog dela su u potpunosti pripala beogradskoj ekipi koja sa 3 brza gola dolazi u do tada najveće vođstvo 18:13 a nedugo zatim i 20:14 u 40. minutu. Minut odmora stručnog štaba gošći je dao rezultata, borbenom i požrtvovanom igrom Radnički je prepolovio prednost domaćih rukometašica (21:18,46. min). Zaigrale su Kragujevčanke angažovanije u odbrani, skinula je nekoliko uzastopnih šuteva Amna Pidro, no nisu uspele da načine preokret. Tehničke greške, neiskorišćeni kontra napadi i sedmerci su uzeli danak, tako da je u ritmu 2 do 3 gola prednosti Crvena zvezda privela meč kraju krajnjim rezultatom 26:23 i tako se plasirala u narednu rundu kupa Srbije.

U redovima domaćina najefikasnije su bile Andrea Boner sa 8 i Vanja Đorđević sa 5 pogodaka, dok su kod Radničkog golgeterski najraspoloženije bile Ksenija Petrović sa 6 i Helena Inđić sa 5  postignutih golova.

Ekipa Radničkog se okreće obavezama u Arkus ligi, gde će u okviru 13. kola gostovati na vrućem terenu u Boru u subotu 4. februara.