Nekoliko rukometašica Radničkog već je napustio klub. Ipak, šef stručnog štaba Rodoljub Kurandić, za zvanični sajt kluba rekao je da će i sledeće sezone mlade rukometašice činiti osnovu ekipe.

- Sigurno je da ćemo na istim osnovama napraviti ekipu i za narednu sezonu. U ovom trenutku klub su napustile Natalija Mikić, Jovana Blagojević i Gordana Petković. Ostale devojke su tu, imaju čvrste ugovore sa klubom, a u ovom trenutku najstarija je Ajlin Bjelak sa nepune 24 godine, što jasno pokazuje naša stremljenja, rekao je Kurandić.

Jedan od primarnih ciljeva je bio razvoj mladih igračica i njihov priključak prvom timu, оd kojih je većina iskoristila ukazanu priliku.

- Nadamo se da ćemo u kratkom vremenskom periodu kompletirati ekipu koju će isključivo činiti mlade igračice, željne dokazivanja, kojoj ćemo priključiti 6 do 7 devojaka iz naše druge ekipe, gde se nadamo da će iskoristiti svoju šansu, polako ulaziti u ritam i trenažni proces i da će u budućnosti činiti osnovu Radničkog, rekao je šef struke rukometašica Radničkog.