Srpski rukometni biser, mlada i supertalentovana Milijana Stošić (20) produžila je ugovor sa kragujevačkim Radničkim. Ona je  prethodne sezone u dresu Radničkog iskazala svu raskoš svog talenta, dokazavši još jednom da će u budućnosti predstavljati udarnu pesnicu kragujevačkog superligaša i reprezentacije Srbije. Iako je zbog teške povrede i operacije kolena propustila tekuću sezonu, čelni ljudi RK Radnički nisu ni jednog trenutka imali dilemu da obnove saradnju sa sjajnim pivotom.

- Izuzetno smo zadovoljni produženjem ugovora sa Milijanom Stošić, koja predstavlja budućnost srpskog rukometa. Sledeće sezone ćemo imati respektabilan tim, za sam vrh tabele,  a ona će biti važan šraf u toj mašineriji, rekao je direktor RK Radnički Stavro Rašković.

Stošićeva je rukometom počela da se bavi u rodnom Beogradu gde je igrala za par klubova,  sezonu 2019-2020 je provela u francuskom Brestu, redovnom učesniku Lige šampiona, a u karijeri je prošla sve selekcije reprezentacije Srbije.

- Zadovoljstvo mi je što sam dobila novu šansu u Radničkom, nakon ozbiljne povrede koja se nažalost završila hirurškom intervencijom. Smatram da sam produženjem ugovora sa Radničkim napravila pravi potez, od kog sam dobila vetar u leđa da nastavim dalje posle operacije kolena. Klubu dugujem zahvalnost na tome što su me podržali. Nadam se i očekujem da će ovo biti moja sezona kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou i da ću nastaviti tamo gde sam stala. Čvrsto sam uverena da ćemo ne samo ponoviti uspeh iz prethodne kad smo bile vicešampionke, nego da ćemo napraviti korak dalje i osvojiti titulu naredne sezone, rekla je nakon potpisivanja novog, dvogodišnjeg ugovora Milijana Stošić.