Četiri dana pre gostovanja srpskom vicešampionu, ekipi TSC-a iz Bačke Topole, kragujevački superligaš dobio je možda i najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Najbolji strelac Radničkog 1923 u prethodnom izdanju Mocart Bet Superlige Srbije, Milutin Vidosavljević (22), vraća se na Čika Daču i predstavljaće pravo osveženje za napad Crvenih u nastavku prvenstvene trke.

Vidosavljević se po okončanju prethodne sezone u kojoj je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca u ekipi trenera Dejana Joksimovića, čemu svedoče i brojke od 7 postignutih golova i 4 upisane asistencije, vratio u svoj matični klub Čukarički, koji ga je prošlog leta prosledio Kragujevčanima na jednogodišnju pozajmicu. Iako je prošao kompletne pripreme sa beogradskim timom, mladi napadač nije uspeo da zaradi poverenje stručnog štaba „brđana”, što je bio signal za Šumadince da pojačaju napore kako bi svog najboljeg golgetera vratili u staro jato.

Ubrzo je došlo do dogovora, koji je konkretizovan potpisivanjem trogodišnjeg ugovora.

- Nakon povratka u Čukarički ostao sam u kontaktu sa ljudima iz Radničkog i bivšim saigračima. Kada se pojavila mogućnost obnove saradnje, nisam imao previše dilema da li da je prihvatim. Srećan sam što sam ponovo na Čika Dači i nadam se dobrim rezultatima ekipe u nastavku sezone, izjavio je povratnik u redove kragujevačkog superligaša.

Milutin Vidosavljević je jubilarno deseto pojačanje Radničkog 1923 u letnjem prelaznom roku. Prethodno su dres superligaša iz šumadijske prestonice zadužili Miloš Ristić, Slobodan Simović, Kilijan Bevis, Aleksandar Popović, Nikola Grbović, Bojan Adžić, Matija Gluščević, Jovan Mituljikić i Milan Vidakov.