U kragujevačkoj SBB hali Jezero postavljeni su novi koševi, dopremljeni direktno iz beogradske Štark Arene.

- Ova donacija je plod uspešne poslovne saradnje Sportskog privrednog društva Radnički i rukovodstva Štark Arene, na čelu sa direktorom Goranom Grbovićem. Radi se o samo jednoj u nizu inovacija, kojom Sportsko privredno društvo Radnički nastoji da unapredi uslove za rad i treninge svih svojih sportista, kako bi im se omogućilo ostvarivanje najboljih mogućih rezultata, kažu u SPD Radnički. 

Naime, u SPD Radnički dodaju da su iz beogradske „Štark Arene“ obezbedili dva potpuno nova koša, koji će košarkašima Radničkog omogućiti da se što bolje pripreme za takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije naredne sezone.

- Sigurno je da će igračima biti neophodan jedan period adaptacije na nove obruče. Imamo dovoljno vremena za to, budući da je tek kraj juna, a da nas tek očekuje period priprema za novu sezonu, koja bi, ukoliko situacija sa koronavirusom bude stabilna, trebala da startuje sredinom oktobra, napominje trener košarkaša Radničkog Igor Todorović, koji je nedavno produžio saradnju sa kragujevačkim klubom.