Vaterpolisti Radničkog ostvarili su prvu pobedu u Ligi šampiona, pošto su u petom kolu tog takmičenja ubedljivo savladali ekipu Dinama iz Tbilisija, na svom bazenu, rezultatom 14:7.

U odsustvu kapitena Filipa Jankovića, ekipu Radničkog predvodio je Miloš Ćuk, koji je bio i pravi lider u bazenu na ovoj utakmici, sa četiri gola.

Od samog starta Radnički je stekao prednost od tri gola, koju je održavao do sredine druge deonice, kada je Ćuk vezao dva gola za +5 (7:2). Do odlaska na odmor Sandro Adeišvili je pogodio sa igračem više i vratio gostima kakvu-takvu nadu – 7:3.

Međutim, Kragujevčani su se odmah zatim vratili na pet golova „viška”, koliko su imali i pred ulazak u poslednji period (9:4).

U odlučujućoj deonici nastavili su u istom ritmu, pa su u nekoliko navrata dolazili do sedam golova razlike, sa koliko su i okončali meč.

Pomenutog četvorostrukog strelca Miloša Ćuka pratili su Nikola Lukić sa tri gola i Stefan Branković sa dva, koliko je dao i Giorgi Magrakvelidze na drugoj strani.

Pred Kragujevčanima je za vikend utakmica domaćeg šampionata sa valjevskim Valisom, a već narednog utorka idu na noge španskoj Barseloneti.