Rukometašice Radničkog se nalaze na korak do najvećeg uspeha, plasmana na završni turnir Kupa Srbije. Prepreka ka ostvarenju tog cilja je ujedno i najteži ispit na tom putu, ekipa niške Naise, godinama jedan od najboljih timova u zemlji, koju će Kragujevčanke ugostiti u sredu, 17. februara, u SBB hali Jezero i pokušati da pobedom ostvare istorijski trijumf.

- U utakmici četvrtfinala Kupa imamo protivnika po meri, ekipu Naise, koja je jedan od pretendenata za osvajanje prvenstva i dugogodišnji učesnik evropskih takmičenja. Sa njima smo se susrele u prvom kolu, gde su lako osvojile bodove. To nam je bila premijerna utakmica u Super ligi, u koju smo ušle dosta stegnuto i sa određenom dozom treme. Ova utakmica će biti pravi pokazatelj koliko smo napredovale od početka prvenstva. Pobeda nam donosi plasman na završnicu ovog takmičenja što bi za nas bio veliki uspeh, najavila je pred četvrtfinalni duel kapiten Radničkog Jasmina Kolak.

Početak utakmice je zakazan za 19:30, a pravdu će deliti sudijski par Vanja Antić iz Beograda i Jelena Jakovljević iz Zemuna.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice. (Vidi LINK)