Loš dan i poraz u susretu sa novim/starim šampionom, ekipom Vojvodine, rukometaši Radničkog su ostavili iza sebe. Zakomplikovanu situaciju na vrhu tabele Arkus lige, Kragujevčani imaju priliku da povoljno reše u svoju korist u nedelju 15. maja, kada će u svojoj SBB hali Jezero u okviru 12. kola plej ofa ugostiti ekipu Partizana iz Beograda i eventualnim trijumfom učvrste drugu poziciju na tabeli. U prvom susretu doigravanja Arkus lige, Radnički je ostvario pobedu na gostujućem terenu rezultatom 25:23.

Težak poraz je za nama i trudimo se da se što pre okrenemo našem cilju i završnici prvenstva. Na tom putu nas očekuje utakmica protiv Partizana. Naporno se spremamo i ulazimo sa najvećim ambicijama kako bi se vratili na pobednički kolosek i nastavili trku za najviši mogući plasman. Ne sme nas zavarati činjenica da smo u kratkom vremenskom roku dva puta savladali crno-bele, ovo je nov duel i samo maksimalno koncentrisani možemo doći do novog trijumfa, najavio je nedeljni derbi sa Partizanom organizator igre Radničkog Stefan Stanojev.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a sudijski par će činiti Marko Boričić i Dejan Marković iz Beograda.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos na drugom programu Radio Televizije Srbije, kao i video link: https://www.youtube.com/watch?v=gNVoJpgh8c8