U poslednjem kolu prvog dela superligaške sezone, vaterpolisti Radničkog očekivano lako su izašli na kraj sa Zemunom, na svom bazenu – 17:7.

Neizvesnost je potrajala samo u prvoj četvrtini u kojoj je Radnički dva puta vodio, a Ljubenović oba puta vraćao goste u igru (2:2).

Već na startu druge četvrtine Kragujevčani su ubacili u višu brzinu, vezali četiri pogotka i stekli kapitalnu prednost (6:2), a do poluvremena su dodali još četiri i stigli do „plus sedam“ (10:3).

Kako je meč odmicao tako je prednost domaćih rasla, do maksimalnih deset golova razlike na kraju.

Najefikasniji akter susreta bio je Strahinja Rašović sa šest golova, a pratili su ga Aleksa Ukropina, Nikola Lukić i Marko Radulović sa po tri.

U superligaškom takmičenju sledi pauza do kraja februara, a Kragujevčane pre toga očekuje učešće na „fajnal-foru“ Kupa Srbije, gde im je u ponedeljak, od 19.15, rival Novi Beograd.

Radnički – Zemun 17:7 (2:2, 8:1, 4:4, 3:0)

Sudije: Jovančević i Milović.

RADNIČKI: Dobožanov, Rašović 6, Stanojević, Janković, Toholj 1, Krug 1, Ukropina 3, Branković, Pljevančić, Miličić, Lukić 3, Panić, Todorovski, Radulović 3. Trener: Stevanović.

ZEMUN: Tanović, Milojević, Marjanović, Vasiljević, Perković, Ljubenović, Mitrović, Mihailović, Jovanović, Popović, Andrejević, Vukazić, Sretković, Japundžić. Trener: Vukotić.