Rukometaši Radničkog su u meču 11. kola Arkus lige ubeležili značajnu pobedu, savladavši na gostovanju u Beogradu ekipu Obilića rezultatom 29:25, poluvreme 12:14 i nakon drugog trijumfa u nizu zadržali šesto mesto na tabeli B grupe.

Igrači Radničkog su trijumfom u Aranđelovcu pokazali da je period lošijih igara i krize rezultata iza njih, željno iščekujući susret sa Obilićem da to i dokažu. Nakon početnog vođstva Radničkog, vitezovi sa Vračara su brzo konsolidovali redove i preokrenuli rezultat u svoju korist (4:1, 9. min), što je nateralo šefa struke gostiju Matića da već u tim trenucima prekine seriju domaćina minutom odmora.

Uspeli su Kragujevčani da se sa dva brza gola vrate u igru, ali im nikako nije uspevalo da izjednače i preokrenu rezultat u svoju korist. U tom periodu igre, ekipe su igrale na mahove, ali do prve značajnije prednosti dolazi Obilić u 24. minutu (11:7). U tome im je znatno pomogao čuvar mreže Tasić koji je začarao mrežu i u tom periodu odbranio dva udarca sa 7 metara. Ozbiljnijom i angažovanijom igrom u poslednjih 6 minuta, rukometaši Radničkog nisu dozvolili domaćinu da se rezultatski odlepi, koji na odmor odlazi vođstvom 14:12.

Početkom drugog dela igre, gostujući rukometaši ubrzo dolaze do izjednačenja, no ta činjenica nije poremetila iskusnu ekipu Obilića, koji u svom ritmu igre ponovo stiču prednost od jednog do dva gola, koju konstantno održavaju. Uz pojačano angažovanje i agresivnost u odbrani i taktičkim iznenađenjem, igrom sa dva pivota u fazi napada, uz zaustavljeni sedmerac odbranom Petrovića, Kragujevčani konačno dolaze do izjednačenja u 49. minutu (22:22).

Od tog trenutka pa sve do kraja susreta im je sve polazilo za rukom i sa par atraktivnih golova, uz sjajan cepelin u režiji Stanojeva i Utvića, sigurnom igrom privode utakmicu kraju konačnim rezultatom 29:25.

Iako i dalje desetkovani situacijom vezanom za pandemiju i povredama, rukometaši Radničkog su stisli zube i frenetičnom borbenošću i angažovanjem vezali i drugu pobedu u nizu.

Najefikasniji u redovima domaćina je bio Veljko Popović sa 8 pogodakadok je kod Radničkog sa identičnim skorom, golgeterski najraspoloženiji bio Bogdan Utvić.