Rukometaši Radničkog su u derbi susretu 3. kola Arkus lige za muškarce obradovali svoje navijače, savladavši ekipu Crvene zvezde iz Beograda rezultatom 29:25, poluvreme 12:10 i tako uknjižili i drugu pobedu. Ovim trijumfom, Kragujevčani zauzimaju treće mesto na tabeli A grupe.

Furiozno su krenuli momci u crvenim dresovima i već nakon 5 minuta igre stekli visoku početnu prednost, 4:0. Trebalo je vremena Beograđanima da se osveste od startnog šoka, stabilizuju igru i vrate se u rezultatski priključak (7:6, 17.min). Domaćin ponovo dodaje gas i već nakon 2 minuta golom Davidovića vraća vođstvo sa starta (10:6, 19.min). Usledilo je blago opuštanje domaćih rukometaša, tako da gosti smanjuju rezultat i na veliki odmor se odlazi vođstvom Šumadijskog superligaša 12:10.

Nakon poprilično neefikasnog prvog poluvremena, u drugom delu igre je usledio pravi revolveraški obračun, uprkos tome što obe ekipe imaju pouzdane čuvare mreže. Iako sa dva početna gola, Zvezda dolazi do izjednačenja (12:12, 33.min), Radnički nastavlja u svom stilu, agresivnom 5-1 odbranom i širinom u napadu ponovo dominira i u roku od samo 7 minuta na semaforu stoji ispisano 19:15 (40.min), a ubrzo i 20:16. I kada su svi pomislili da su Kragujevčani prelomili utakmicu, Beograđani se bude i uz par neiskorišćenih napada domaćina dolaze do izjednačenja (20:20, 47.min). Šumadinci ponovo dolaze do prednosti od jednog do dva gola preko efikasnih krila Barudžića i Utvića, lucidnim proigravanjima Stanojeva, dalekometnom paljbom Kasalovića i uz standardnog na golu Zlatanovića čuvaju stečeno vođstvo do samog kraja. U 58. minutu je viđen spektakularan cepelin Tubić-Barudžić, koji je potonji pretvorio u gol, a Davidović je samo stavio tačku na I svojim petim pogotkom za konačnih 29:25.

U redovima Radničkog najefikasniji su bili Miloš Barudžić sa 7 i Veljko Davidović sa 5 pogodaka.

Narednog vikenda Radnički očekuje najteži mogući zadatak, gostovanje osmostrukom uzastopnom šampionu, ekipi Vojvodine iz Novog Sada.