Na adresu kragujevačkog kluba Radnički 1923 stigla su dva reprezentativna poziva – jedan iz Fudbalskog saveza Srbije, a drugi iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Uroš Blagojević se našao na spisku reprezentacije Srbije do 20 godina za prijateljsku utakmicu protiv Italije, u Kastel di Sangru, 6. septembra, dok će Miloš Brnović biti uzdanica mlade reprezentacije Crne Gore (igrači do 21 godine) u kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo protiv Švedske u Podgorici i Italije u Vićenci.

Uroš Blagojević je na „Čika Daču” stigao na samom startu prelaznog roka sa epitetom jednog od najtalentovanijih igrača svoje generacije.

Mladi levi bek, koji je prošao mlađe selekcije Zemuna i Crvene zvezde, a kalio se na pozajmicama u Grafičaru i Novom Pazaru, zabeležio je pet nastupa za naš tim u dosadašnjem delu šampionata. Na terenu je proveo ukupno 381 minut.

Miloš Brnović takođe spada u grupu letošnjih pojačanja našeg kluba. Radi se o još jednom izuzetno talentovanom momku, koji je pre dolaska u srce Šumadije nastupao za OFK Titograd.

Brnović je, baš kao i Blagojević, odigrao pet utakmica za naš tim ove sezone. Tri puta je bio starter, a dva puta je ulazio u igru sa klupe. Za 293 minuta koliko je proveo na terenu, mladi crnogorski reprezentativac uspeo je da na svoj konto upiše jednu asistenciju u duelu TSC-om.