Rukometašice Radničkog su sigurnim igrom osvojile nova dva boda savladavši ekipu Pančeva rezultatom 31:24, poluvreme 18:11 i tako stekle samopouzdanje pred seriju teških utakmica koje ih očekuju. Nakon ove runde takmičenja, Kragujevčanke imaju 14 bodova i nalaze se na sedmom mestu na tabeli.

Utakmicu koja je imala visok stepen značaja, domaće igračice su otvorile nervoznije usled važnosti susreta i trebalo im je 5 minuta da postignu prvi gol, kojim su probile led i u nastavku zaigrale sigurnije i opuštenije, održavajući prednost od dva gola razlike. Pri rezultatu 7:4 u 12. minutu nakon postignutog gola iz igre je usled povrede izašla startni pivot, do tada najefikasnija sa 4 pogotka Ajlin Bjelak, no to nije omelo njene saigračice da nastave u istom ritmu i da ubrzo dođu do prve osetne prednosti (9:4, 15.min). Pomenuto vođstvo su održavale agresivnom odbranom i lucidnim rešenjima u fazi napada, a u 19. minutu preko Teodore Veličković stiču i plus 6 na svom kontu (13:7). Sve linije tima su sve do kraja prvog dela igre funkcionisale na visokom nivou, tako da se na veliki odmor otišlo rezultatom 18:11.

Gošće iz Pančeva su drugo poluvreme otvorile odlučnije u nameri da se kragujevačkoj publici predstave u što boljem svetlu i što skuplje prodaju kožu. Malo po malo su pojačavale ritam i u 40. minut se ušlo rezultatom 20:16, no Kragujevčanke tada značajno podižu nivo igre i agresivnosti uz svesrdnu pomoć Amne Pidro na golu i za samo 4 minuta prvim, od četiri gola Anje Rašković vraćaju plus 7 (23:16). To je bio znak za stručni štab da priliku pruži mladim igračicama sa klupe, koje su uz pomoć samo jedne iskusnije u postavi uspešno nastavile tamo gde je startna postava stala. U 52. minutu Jovana Stoiljković postavlja prvi put plus od 8 golova (28:20), a do kraja susreta u igri gol za gol, domaće rukometašice održavaju prednost za konačnih 31:24.

U redovima Radničkog najefikasnije su bile Teodora Veličković sa 6 i Valentina Božinović sa 5, dok je kod gošći titulu najboljeg strelca ponela Kristina Rauš sa 6 postignutih golova.

U narednom, 18. kolu, Radnički gostuje ekipi Medicinara u Šapcu u petak 17. marta.