Košarkaši Radničkog nisu uspeli da se revanširaju ekipi Tamiša za poraz u prvom delu sezone. Meč u pančevačkoj hali „Strelište“ okončan je pobedom domaćina, koji je slavio rezultatom 94:87 (30:31, 24:23, 20:14, 20:19).

Imali su Kragujevčani veliku želju da pobedom u Pančevu poprave utisak nakon ubedljivog poraza na gostovanju beogradskom Dinamiku u prošlom kolu i ujedno naplate dug ekipi Tamiša, koja ih je savladala u prvom delu sezone na parketu „SBB hale Jezero“. Umesto željenog trijumfa, igrači trenera Ivice Vukotića ispili su još jednu gorku pilulu i bili su primorani na novu kapitulaciju, koja srećom neće imati neke dalekosežnije posledice.

Najistaknutiji u pobedničkom sastavu bili su Marko Pavićević sa 19 poena i američki plejmejker Džonatan Džordan, koji je cifri od 18 postignutih poena pridodao i 10 asistencija. Značajan doprinos ovoj pobedi dala su i dvojica najiskusnijih igrača u redovima Tamiša Ivan Smiljanić i Zoran Krstanović sa po 17 ubačenih poena.

U ekipi Radničkog, koja je i na ovoj utakmici nastupila bez dvojice veoma bitnih igrača, Filipa Dumića i Matije Popovića, kao po običaju prednjačio je Andreja Stevanović sa 32 poena i 7 skokova. Pratio ga je kapiten Raško Katić sa učinkom od 20 poena, 6 skokova i isto toliko asistencija, dok je spisak dvocifrenih u kragujevačkom timu zaključio Stefan Đorđević, koji je ubacio 13 poena i imao 5 skokova.

Sezona u Košarkaškoj ligi Srbije završava se narednog vikenda, kada će Kragujevčani u malom komšijskom derbiju ugostiti ekipu Sloge iz Kraljeva.