Rukometaši Radničkog su plasmanom na sedmo mesto Arkus lige u debitantskoj sezoni, kao i ponovnim učešćem na F4 Kupa Srbije, opravdali očekivanja koja su postavljena pred njih početkom sezone. Druga sezona donosi nove izazove i nove ciljeve.

Nakon odlaska trenera Miloša Sretenovića, ostalo je upražnjeno mesto na klupi. Rukovodstvo Radničkog odlučilo je da angažuje Đorđa Teodorovića, koji je većinu trenerske karijere proveo u Norveškoj, jednoj od vodećih rukometnih sila.

- Izuzetno sam zadovoljan angažovanjem Đorđa Teodorovića, mislim da će doneti jednu novu energiju i ono što posebno cenim i poštujem kod njega je rad sa mladim igračima, stvaranje potrebne hemije i prosto je neverovatno kako smo se u pregovorima vrlo lako dogovorili i razumeli u mnogim stvarima. Smatram da će saradnja biti na visokom nivou, imamo istu viziju rukometa, stila igre, tako da očekujem dobru sezonu, dobar rezultat i pre svega napredak mladih igrača, najavio je novog šefa stručnog štaba direktor RK Radnički Stavro Rašković.

Teodorović (49) je rukometnu karijeru započeo u rodnom Šapcu u ekipi Metaloplastike, a nastupao je i za austrijski Veslauer i norveški Bekelagets. Nakon završene trenerske škole 1998. sa uspehom je predvodio brojne klubove u Norveškoj, a po godinu dana je proveo u Španiji i Danskoj. Nakon povratka u Srbiju 2018. godine preuzima Metaloplastiku, da bi poslednje dve sezone sa uspehom predvodio niški Železničar.

Teodorović i Radnički su sklopili jednogodišnji ugovor.